hakikov

Categories:

DO NOT TAKE CARE OF YOURSELF-БЕРЕГИТЕ СЕБЯ НЕ ЗАНИМАЙТЕСЬ САМОЛЕЧЕНИИ ОТ COVID-19.

Ladies and gentlemen take care of yourself and do not self-care. This often leads to a sad story. Because you do not have the knowledge and advice or read the social network advertising. Perhaps someone to attract readers or viewers to get Like-Like! I conducted an experiment of myself deliberately exposing himself to infection with COVID-19 and then its mutant Delta. This time I did not go out of the house. Naturally, the children were worried because when talking on the phone, I felt very worried - Dad, you still do not when you do not wake up to tell a ball or hungry, etc. What I can say is not joking, if weak immunity is needed very carefully. As you can leave when possible from the accumulated human revenge. We are all mortal, but no one needs a painful death. If I feel that I am starting to get sick or become infected right away, I will isolate myself from society until I feel healthy! I can make a recipe for myself, this is not suitable for many people. Perhaps a medicine will appear in the future, it takes time and lysence to do work on this. I'm not a medic, but like this Genetic Heritage can beat. The ancestors of the father and mother were educated people who owned an engineer and other type of science and folk medicine. Take care when you find yourself in intensive care bed then it is too late to be able to!

Дамы и Господа берегите себя и не занимайтесь самолечния. Это часто приводит печальную историю. Потому что вы не обладая зананием а по советам или прочитали соц сети рекламу. Возможно кто то что бы привлечь читателей или зрителей для получения Лайк-Нравиться! Я прводил экспримент себя сознательно подвергая заражения с КОВИД -19 и потом его мутанта Дельта. Это время я из дома не выходил на улицу. Естественно дети беспокоились потому что при разговоре по телефону чувствую сильно беспокоились - Папа ты все равно не когда не будишь рассказывать болишь иили голодно и тд. Что могу сказать нельзя шутит, если слабо иммунитеть нужен очень осторожно относится. Как можно ухоидт при возможности от накопленный людской месть. Мы все смертно, но мучительная смерть не кому не нужен. Если я чувствую что начинаю болеть или заразилься тут же я изолируюсь от общество, пока не почувствую я уже здоровь! Могу сам составлят для себя рецепть, это для многим людям не подходить. Возможно на переспективе появится лекарство, для это требуется время и лизенция над этом ведения работы. Я не медик, но как то это Генетическая наследия может бить. Предки стороны отца и матери были образованным люди, владели инжеренный и других вид науки и народной медицины. Берегите себя, когда окажитесь реанимационная кровате то время уже поздно могуть!

promo nemihail 10:00, yesterday 146
Buy for 20 tokens
Вы вероятно считаете, что вам, как гражданину РФ тоже принадлежат наши недра? Наивный вы человек. Усаживайся поудобнее, мой наивный друг, протирай глаза и читай про одну очень интересную схему. Есть в нашей стране такое государственное АО как «Росгеология», задача которой, в одно…

Error

Anonymous comments are disabled in this journal

default userpic

Your reply will be screened